Persoonlijke begeleiding tijdens je zwangerschap

We streven ernaar om de praktijk als een vertrouwde en prettig omgeving te maken voor jou en je partner. Een plek waar je altijd naar binnen kunt lopen voor hulp en advies. Wij staan voor je klaar! We zien je graag al vanaf 6 weken zwangerschap voor een gratis vroege echo en kennismaking.

Ontzorgen

We hoeven je waarschijnlijk niet meer te vertellen dat zwanger zijn een bijzondere, maar soms ook spannende, ervaring is. Wij gunnen het iedere vrouw om te kunnen genieten van haar zwangerschap, met zo min mogelijk zorgen. Dat is waar we goed in zijn, jou én je partner begeleiden en ontzorgen. Tijdens je hele zwangerschap (en daarna) staan we voor je klaar.

Voorbereiden

Als je je laat begeleiden door de verloskundigen van Femme ’t Gooi kun je rekenen op een vast aantal afspraakmomenten. Tijdens deze afspraken controleren we jouw gezondheid en die van je baby. We geven je advies en leggen je uit wat je kan verwachten. We bereiden je graag zo goed mogelijk voor. Daarom organiseren wij ook regelmatig voorlichtingsavonden over voeding, de bevalling, borstvoeding en jullie baby. Op internet is er veel informatie te vinden over zwangerschap. Onze experts geven alle cliënten juiste en betrouwbare informatie tijdens de begeleiding van je zwangerschap en de voorlichtingsavonden.

Extra zorg

Naast de standaard controles en afspraken kun je bij Femme ’t Gooi kiezen uit drie pakketten met extra zorg: het Plus, het Excellent en het Premium pakket. Deze pakketten bevatten extra echo’s om jou en je kindje beter in de gaten te houden en we bieden in deze pakketten allerlei voorlichtingsavonden aan om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op wat komen gaat. Daarnaast kun je afhankelijk van je pakket consulten boeken met onze acupuncturisten, voedingsdeskundige, bekken-bodem- fysiotherapeut welke in ons pand gevestigd zijn. Ook kun je afhankelijk van je pakket afspraken inboeken voor zwangerschaps massages, een baby en kinder EHBO cursus en sport lessen waar Femme ’t Gooi in Naarden samenwerkingsverbanden mee heeft.

Altijd bereikbaar

Voor acute zaken, zoals ongerustheid, bloedverlies, buikpijn, minder bewegingen van je kindje voelen kun je 24 uur per dag de dienstdoende verloskundige te bereiken op telefoonnummer: 0353035646. Er staat altijd iemand van ons voor je klaar!