Femme Amsterdam krijgt een zusje: Femme-’t Gooi in Naarden

Sinds 2014 is Femme Amsterdam een begrip geworden in de vrouwenzorg rondom zwangerschap, bevalling en de periode erna. De vraag naar onze manier van zorgen werd steeds groter, daarom zijn we super blij dat we de Femme Familie kunnen uit bereiden met een zusje van Femme Amsterdam: Femme ’t Gooi! We hebben een prachtige locatie kunnen vinden in het midden van ’t Gooi, in Naarden, van waaruit we iedereen in ’t Gooi en omstreken kunnen bedienen die graag kiest voor onze vorm van zorg.

Dit doet Femme ’t Gooi anders dan andere verloskundigen

Femme onderscheidt zich door het aanbieden van extra zorg bovenop de standaard basis zorg die bij iedere verloskundige te krijgen valt. We nemen meer tijd voor onze cliënten dan het standaard advies en houden de ontwikkeling van baby’s beter in de gaten door het maken van meer echo’s. Hierdoor worden groeivertragingen eerder opgespoord waarop actie ondernomen kan worden. Dit geeft betere zwangerschapsuitkomsten omdat de groep gemiste groeivertragingen grote risico’s op complicaties heeft. Deze groeivertragingen vroeg opsporen is dus letterlijk van levensbelang.

Persoonlijke zorg en uitgebreide voorlichting

Daarnaast is zwanger zijn een heel bijzonder proces, of je het nu als leuk ervaart of niet. Bij Femme ’t Gooi hebben we overal begrip voor en proberen we samen met jou goed te kijken naar wat jij / jullie belangrijk vindt in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de periode erna. Femme ’t Gooi geeft je veel informatie d.m.v. voorlichtingsavonden over voeding, bevalling, borst en flesvoeding en over de babyperiode om je goed op weg te helpen.

Femme ’t Gooi is er ook ná 9 de maanden

Maar het houdt niet op na 9 maanden; je kan bij Femme ’t Gooi ook terecht voor anticonceptiezorg, mentale zorg en alternatieve geneeskunde. We hebben coaches, acupuncturisten, bekken fysiotherapeut en een kinderpsycholoog voor als je met vragen zit waarbij hulp / informatie fijn is.

Vanaf 1 augustus 2023 is iedereen welkom bij Femme ’t Gooi in Naarden!