MrStarsky

De geboorte van jouw baby is een moment om nooit te vergeten! Met de sterrenhemel posters van MrStarsky leg je dit bijzondere moment voor altijd vast in de sterren.

Of bestel een persoonlijk voorleesboek! Het verhaal in het voorleesboek is gemaakt op basis van de door jou ingevulde geboorteplaats, -datum, -tijd en is daarmee dus echt uniek. Het is een magisch avontuur voor het kindje dat het boek cadeau krijgt.

MrStarsky voorleesboek

MrStarsky is opgericht door de Amsterdamse moeders Liesbeth en Fennechien. Samen met kunstenaars en illustratoren ontwikkelt MrStarsky een collectie passend bij elk interieur en iedere stijl; je kunt kiezen uit acht ontwerpen, drie maten en een bijpassende houten wissellijst. De collectie is heel divers: van leuke sterrenbeeld-dieren illustraties die tot de verbeelding spreken van kleine kinderen tot tijdloze aquarel hemels met goudfolie accenten.

Jouw sterrenhemel maak je gemakkelijk zelf online door de naam van het kind, de geboorteplaats, -datum & – tijd in te vullen op onze website. Extra leuk: om de sterrenhemel nog persoonlijker te maken kun je zelf een boodschap toevoegen!

Ook heeft MrStarsky sinds een jaar het voorleesboek ‘Pak de Sterren,…!’: geef nooit op en blijf geloven in je eigen kracht. Het voorleesboek is te personaliseren door de naam en geboortedatum- en tijd in te vullen, zodat de geboortehemel de verhaallijn bepaalt. If you can dream it, you can do it. Reach for the stars!

Voor het boek werkte MrStarsky weer samen met de Spaanse Marta Abad Blay (er is dus ook een sterrenhemelposter van haar hand – een musthave voor iedere kinderkamer!).