Sweet Little Crown

Net als ons wil Sweet Little Crown het beste voor mama en baby. Zij hebben de meest zachte hydrofiele doeken gemaakt van bamboe. De luxe hydrofiele doeken van Sweet Little Crown zijn gemaakt van 70% organisch bamboe en 30% organisch katoen. De vezels van bamboe zijn rond en glad, daardoor voelen ze super zacht aan. Ook blijven ze zacht, zélfs na 100x wassen. Onze hydrofiele doeken bestaan uit 4 lagen, waardoor ze extra stevig zijn én een luxe uitstraling hebben. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel leuke printjes en kleuren.

Bestel via onderstaande knop de zachte hydrofiele doeken van Sweet Little Crown en vergeet niet de kortingscode Femme15 te gebruiken. Met deze kortingscode krijg je 15% korting op de gehele collectie.

Made with love & bamboo

Sweet Little Crown vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. De producten zijn gemaakt van 100% organische stoffen, waarvan 70% organische bamboe.

We zijn er allemaal van op de hoogte dat plastic onze wereld kapotmaakt. Dit is waarom Sweet Little Crown haar uiterste best doet bij het zoveel als mogelijk vermijden van plastic en mooie duurzame en eco-friendly producten aanbiedt. Iedereen kan helpen de wereld te verbeteren door zoveel mogelijk plastic te vermijden. Maar wat kan je nog meer doen door te switchen naar sustainable producten?