The Rub voor mama’s

Bij The Rub houden we ervan om goed voor ons lichaam te zorgen. We zien massages als onderhoud van het lichaam. Net als een auto die een opknapbeurt nodig heeft, moeten we ook zo nu en dan de olie verversen. Studies hebben aangetoond dat mensen die zich regelmatig laten masseren er veel baat bij hebben. Wij zijn er om u te helpen de bijwerkingen van het leven te overwinnen.

“Ga, ga, ga!” is onze mantra geworden. Wat me-time is iets waar de meesten van ons niet eens tijd voor hebben om over na te denken. Helaas resulteert dit regelmatig in gezondheidsklachten zoals stress, vermoeidheid en/of lichamelijke klachten. Ongeveer 80% van deze klachten zijn het gevolg van geblokkeerde emoties. Maar maak je geen zorgen, wij staan achter je! Wij helpen je om een gezonde relatie tussen geest, lichaam en ziel in balans te brengen.

Speciaal voor mommy’s to be hebben wij het volgende:

Mommy Rub

Zwangerschapsmassage wordt steeds populairder bij aanstaande moeders. Onze ervaren masseurs weten hoe ze het lichaam van een moeder tijdens een massage op de juiste manier moeten positioneren en ondersteunen, en hoe ze de technieken daarop moeten aanpassen. Zwangerschapsmassage kan rug-, nek-, bekken- en schouderpijn verlichten die verband houdt met veranderingen in het lichaam tijdens de zwangerschap. Het helpt om zwellingen te verminderen en stress en angst te verminderen. De massage wordt aangepast aan de individuele behoeften van elke klant. In onze kliniek hebben we een speciaal ontworpen zwangerschapsmassagetafel, zodat je buik precies in de ruimte past, zodat je veilig en comfortabel op je buik kunt liggen! Onze zwangere klanten vinden dit een zeer comfortabele ervaring. Het ontvangen van een zwangerschapsmassage is veilig en heilzaam tijdens de zwangerschap. Al onze massagetherapeuten zijn ervaren in zowel zwangerschaps- als reguliere massage. Onze behandelkamers zijn warm en rustig, met ontspannende muziek en zachte verlichting. Het is de ideale omgeving om tot rust te komen en te ontspannen. Lees hier meer over de voordelen van zwangerschapsmassage.

Zwangerschaps yoga

Zwangerschap is prachtig, het is een unieke tijd voor vrouwen om ons lichaam te ontdekken en te herontdekken. Terwijl het opwindend is om te groeien en de kleine in je buik te voelen, worden zwangere vrouwen geconfronteerd met voortdurende veranderingen, zowel lichamelijk als geestelijk. Zwangerschapsyoga is een holistische benadering om je fysiek, mentaal en emotioneel voor te bereiden op de geboorte.

5-weekse Zwangerschapsyoga Workshop
Deze 5-weekse workshop bestaat uit zachte stretching, ontspanningstechnieken zoals ademhalingsoefeningen en meditatie om het welzijn van jou en je baby te bevorderen. Met elke les een ander thema zal Gabriella je begeleiden door technieken die de ongemakken van de zwangerschap kunnen verlichten, zoals rugpijn, ischias en spijsverteringsproblemen. De workshop is geschikt voor vrouwen die zwanger zijn vanaf 22 weken.

Zwangerschapsmassage
Zwangerschapsyoga