Anna Keizers

Naast het werken met sport gerelateerde klachten ontdekte Anna al snel dat ze passie heeft in het trainen en behandelen van klachten gerelateerd aan de zwangerschap. Zoals bekkenpijn en bekkenbodemklachten.

Anna Keizers

Anna Keijers is in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut. Naast het werken met sport gerelateerde klachten ontdekte Anna al snel dat ze passie heeft in het trainen en behandelen van klachten gerelateerd aan de zwangerschap. Zoals bekkenpijn en bekkenbodemklachten.
Na een aantal jaren ZwangerFit te hebben gegeven is Anna begonnen met de master tot bekkenfysiotherapeut. Zwangerschap en de bevalling zijn risico’s op het ontwikkelen van bekken en bekkenbodem klachten. Uit onderzoek blijkt dat 67% – 89% van de zwangere vrouwen rond de 30e week van haar zwangerschap bekkenpijn ervaart. Door de bevalling bestaat het risico op het ontwikkelen van bekkenbodemdisfuncties. Rond 20 weken zwangerschap en 6 weken na de bevalling zijn belangrijke momenten op te screenen op deze klachten. Enkele voorbeelden van deze klachten, waarvoor u bij Anna terecht kan zijn:

– Bekkenpijn en lage rugklachten tijdens je zwangerschap, na je bevalling
– Pijnklachten in de onderbuik, rond de anus, geslachtsdelen of hechtingen
– Klachten ten gevolge van een verzakking (blaas, baarmoeder of endeldarm)
– Ongewild verlies van urine en/of ontlasting
– Niet te onderdrukken aandrang om te plassen en/of te ontlasten
– Moeizaam kwijt kunnen van urine en/of ontlasting
– Klachten in relatie tot seksualiteit (pijn bij het vrijen).

Heb je vragen of klachten die je graag wilt bespreken? Neem dan contact op met Anna via haar website www.dacostafysio.nl/aanmeldformulier of bel naar 0206166401.
Anna heeft iedere maandagochtend bij Femme-Amsterdam op de praktijk een spreekuur. Haar consulten worden in principe vergoed door je verzekering.
Anna is zelf moeder van twee dochters (’18 & ’21).

Terug naar ons team