Heleen Hilgers

Elk gezin is uniek en is het meest gebaat bij een persoonlijke benadering en plan om de baby ontspannen te voeden en te laten slapen.

Heleen Hilgers

Na mijn ervaring als ik verpleegkundige ben ik ooit als eerste lactatiekundige in Amsterdam begonnen. Niet wetend of ik er een echt beroep zou kunnen maken. Inmiddels 25 jaar later en meer dan 20.000 baby’s met ouders ontmoet weet ik dat ik een beroep heb waarin ik nooit uitgeleerd of uitgekeken zal raken. De afgelopen jaren heb ik veel gereisd en gewerkt in het buitenland. Ook die ervaring heeft mijn visie verbreed.

Elk gezin is uniek en is het meest gebaat bij een persoonlijke benadering en plan om de baby ontspannen te voeden en te laten slapen. Ik ben er om ouders te ondersteunen en wegen te vinden die passen bij hun situatie.
Borstvoeding beschouw ik niet als de hoogste prioriteit. Het doel is om een goede modus te vinden waarbij ouders en baby zich goed en gezond bij voelen. Ik zie mijn taak vooral in het geven van optimale kansen en het steunen van ouders in hun wensen. Ouders die behoefte hebben aan een consult kunnen online online een afspraak boeken of een mail sturen. www.heleenhilgers.nl

Terug naar ons team