Judith de Jong

‘We willen méér zijn dan een verloskundigenpraktijk. We zijn een vrouwengezondheidscentrum waar iedereen terecht kan, wat je vraag ook is.’

Judith de Jong

Judith de Jong wist al vanaf haar 4e levensjaar dat ze verloskundige wilde worden. Het is een passie die haar nooit heeft losgelaten. Judith’s kwaliteit is cliënten zo goed mogelijk begeleiden in deze super speciale levensfase. Om deze begeleiding compleet te maken besloot ze haar kennis en kunde te vergroten met een post HBO opleiding tot echoscopiste die zij in 2013 succesvol afrondde. In 2014 besloot zij een nieuw concept van verloskunde op maat, naar de behoefte van de cliënt, op te gaan zetten; Femme Amsterdam.

Judith zag in haar ervaringen dat in de hedendaagse verloskundigenpraktijken lang niet altijd alle behoeftes werden beantwoord. De droom om haar cliënten en hun partner wél het mooiste en fijnste pakket aan te bieden, waarbij aan alle behoeftes wordt voldaan. Dit deed Judith doen besluiten een nieuw concept van verloskunde, – zorg op maat – aan te gaan bieden.

Vanaf 2014 heeft Judith een professioneel en gezellig team om zich heen gebouwd die samen Femme Amsterdam maken tot wat het nu is; dé plek waar zwangere vrouwen en hun partners zich op een persoonlijke en exclusieve wijze laten begeleiden en ondersteunen. Zowel voor, tijdens als na afloop van de zwangerschap.

In augustus 2023 opende zij de tweede Femme vestiging, in Naarden; Femme ’t Gooi. Voor alle vrouwen in de regio ’t Gooi. Zij wilt de vrouwen in ’t Gooi; van Weespersluis tot en met Hilversum ook de mogelijkheid geven om deze kwaliteitszorg te ontvangen. Zij is op dit moment veel te vinden op deze locatie en ziet er naar uit om jullie hier te ontmoeten en begeleiden.

In augustus ’20 werd haar zoon Jannemangeboren en in juli ’22 haar dochtertje Guusje.

Terug naar ons team