Niosha Porkalkaly

Ik vind het belangrijk dat een zwangere en haar partner zich op hun gemak voelen tijdens de echo en echt kunnen genieten van zo’n bijzonder moment.

Niosha Porkalkaly

Niosha Porkalkaly is in 2013 afgestudeerd aan de MBRT (Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken) opleiding in Eindhoven. Na haar opleiding heeft ze 5 jaar gewerkt op de radiologie en nucleaire geneeskunde met name op de spoedeisende hulp in het Erasmus MC en VUmc. Ze heeft de echoscopie tijdens haar opleiding en werk in het ziekenhuis altijd al leuk gevonden en besloot in 2018 de switch te maken naar de verloskunde. De switch van soms aan het eind van iemands leven staan naar het begin van nieuw leven.
In 2019 heeft ze de opleiding Echografie in de gynaecologie en obstetrie succesvol afgerond en vanaf eind 2019 werkt Niosha met veel plezier bij Femme Amsterdam.

“Het contact met de cliënten, elke dag getuige mogen zijn van het wonder van nieuw leven in verschillende stadia en de snel ontwikkelende technieken maakt dat ik dit werk zo leuk vind. Ik vind het belangrijk dat een zwangere en haar partner zich op hun gemak voelen tijdens de echo en echt kunnen genieten van zo’n bijzonder moment.”

Terug naar ons team